Erdoğan, Diplomatik Ziyaret İçin Gittiği Özbekistan'a Hiçbir Vasfı Olmayan AKP'li Gençleri Götürdü

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, resmi bir vasfı olmayan AKP Gençlik Kolları mensuplarını Özbekistan'a götürdü.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde İstanbul Dolmabahçe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nde bir araya gelen Rus ve Ukrain müzakerecilerini karşıladıktan sonra Özbekistan'a hareket etti.

Türkiye-Özbekistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 2. Toplantısı'na katılmak üzere yola çıkan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yanında AKP mensubu olmak dışında hiçbir vasfı bulunmayan gençleri de götürdü.

AKP Gençlik Kolları MYK Üyesi Zehranur Yılmaz havalimanında çekilmiş fotoğrafını "Sayın Cumhurbaşkanımızın birtakım temaslarda bulunmak üzere Özbekistan’a gerçekleştireceği diplomatik ziyarette bizler de yer alıyoruz. Gerçekleştirdiği her temasta biz gençlere tarihe tanıklık etme şansı verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederiz" ifadeleriyle paylaştı. 

AKP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nur Çümen ise "Liderimizin Özbekistan’a gerçekleştireceği ziyarette biz gençler de eşlik ediyoruz. Heyecanlıyız ve mutluyuz. Cumhurbaşkanımıza her yerde olduğu gibi yurt dışı ziyaretlerinde de heyetinde biz gençlere yer verdiği için çok teşekkür ederiz. Gençlik Gücünü Liderinden Alıyor" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

İvme Hareketi'nden Burak Yıldırım ise "Hangi sıfatla diplomatik heyette yer alıyorsunuz? Hariciye’de bir göreviniz var mı? Hem siyasi parti yöneticisi hem de 'memur' olabilmek mümkün mü? İktidar partisi yöneticisi olmak kamu bütçesiyle finanse edilen seyahatlere çıkmak gibi ayrıcalıklar sağlıyor mu?" tepkisini gösterdi.

tayyip erdoğan diplomatik ziyaret için gittiği özbekistana hiçbir vasfı olmayan akpli gençleri götürdü