Erdoğan: Evelallah Ekonominin Kitabını Yazdık

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Ekonominin kitabını evelallah yazdık, yazmaya devam ediyoruz" dedi.

Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması'nda konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Çanakkale Köprüsü’nde şu anda burada 5 bin kişi çalışıyor, millet ‘Aç’ diyor, 5 bin kişi burada çalışıyor, bu mesele ekonomide kafanız nasıl çalışıyor ona bakıyor, biz bu noktada ekonominin kitabını evelallah yazdık, yazmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Halkı bugüne kadar enflasyona hiç ezdirmediklerini, bundan sonra da hiç ezdirmeyeceklerini belirten Erdoğan, "Üretimimizi asalaklara rağmen arttırdık. Hak ve özgürlükleri bu ülkeyi tapulu malı gibi gören azgın azınlığa rağmen geliştirdik" dedi.

Erdoğan bunun yanında "Personelimizin önemli bir kısmını kapsayan 3600 ek gösterge meselesini önümüzdeki yılın sonuna kadar çözüme kavuşturmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de hedef alan Erdoğan, "Dün 27 Mayıs'a giden yolu yalanla döşeyenler bugün de aynısını yapmak için devam ediyorlar. Bir kadın genel başkana Allah aşkına soruyorum sizlere küfretmek yakışır mı? Ya sen bir kadınsın. O küfrü nasıl yapıyorsun? Şunu bil ki bu millet kime neyi yakıştıracağını çok iyi biliyor" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun memurlara yaptığı uyarıya değinen Erdoğan, "Türkiye'de ne mafyaya ne de mafya siyasetine yer vardır. Tehdit dilini öznesi haline getirenlerin bu ülkenin polisini öğretmenini rahatsız etmesine izin vermeyiz. Kimse biz bu makamdayken sizin kılınıza dokunamaz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan Evelallah Ekonominin Kitabını Yazdık