Erdoğan, Fahrettin Altun'a Sinirlenip Tarifeli Uçakla Hatay'dan Geri Gönderdi İddiası

TAKİP ET

Gazeteci İsmail Saymaz, AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın Hatay gezisinde çok öfkelendiği Fahrettin Altun'un ilk tarifeli uçaklı Ankara'ya geri gönderdiğini söyledi.

İsmail Saymaz, Halk TV'de Perdenin Önü Arkası programında, Erdoğan'ın Hatay ziyaretinde İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a da çok öfkelendiğini aktardı.

Saymaz, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı Hatay'a giderken, İletişim Başkanı Fahrettin Altun onunla beraber gitmiş. Fakat Cumhurbaşkanı bir nedenle Fahrettin Altun'a çok öfkelenmiş. Bu nedenle uçakla oraya varıldıktan sonraki geziye Fahrettin Altun davet edilmemiş. Hatta iddia o ki, Cumhurbaşkanı'nın emri ve talimatı üzerine tarifeli uçakla Fahrettin Altun geri gönderilmiş. Hatta iki saat uçak bekliyor diye bana aktardılar.

Yine Fahrettin Altun ile ilgili iki hafta önce de seçim hazırlıklarıyla ilgili bir gerilim olduğu söyleniyor. AK Parti'nin seçim işlerini koordine etmekle yetkilendirilen Ertan Aydın'ın görev alanında Fahrettin Altun'un bağımsız hareket etmesinden ötürü Cumhurbaşkanı tarafından kendisine sert çıkıldığını öğrendim. Bugünde iddia o ki tepki göstermiş. Hatay gezisine davet edilmeyip, geri gönderilmiş."

erdoğan fahrettin altun tarifeli uçak ismail saymaz erdoğan sinirlendi