Erdoğan: Hayret, Aç Sefil Geziyor Sigarayı, Rakıyı, Birayı Almaktan Geri Durmuyor

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seküler yaşam tarzına düşmanlığını bir kez daha ortaya koydu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dünya Tütünsüz Günü Gençlik Buluşması'nda yaptığı açıklamada sigara ve alkol fiyatlarına zamları seküler yaşam tarzına düşmanlıklarından ötürü maksatlı olarak yaptıklarını bir kez daha itiraf etti.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Şimdi birileri çıkıp ‘aç kaldık’ diyor. Ya vicdansızlık yapma, ne aç kaldın. Aç kalan falan yok!" açıklamasıyla da çelişen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, zamlara rağmen sigara, alkol satın alanlara "Hayret!" dedi. "Ülkemizde kapalı mekanlarda sigara içme yasağından yüksek vergi uygulamasına kadar tütün ürünleri kullanımı ile en etkili mücadeleyi bizim gerçekleştirdiğimizi kimse inkar edemez" diyen Erdoğan, araştırmaların bu sayede ülkede sigara tüketiminin azaldığını gösterdiğini öne sürdü.

"Hayret!"

"Devamlı arttırıyoruz bundan dolayı çok rahatsızlar hem suluda arttırıyoruz hem sigarada arttırıyoruz" diyen Erdoğan, "Hayret, aç sefil geziyor onu almaktan geri durmuyor. Rakıyı almaktan birayı almaktan geri durmuyor. Yeter ki alayım diyor" ifadelerini kullandı.

Stadyumlarda sigara ve bira içilmesinden rahatsız olduğunu belirten Erdoğan, "Sigara konusunda stadyumlarda, kusura bakmasın vatandaşlarım, sigaraya stadyumda devam. Bu kurusu, sulusu da var. Oralarda şişeleri ile gelip polise rağmen, içeride ne yazık ki, bira ise bira, içenler var. Bunların hepsi kime zarar?" diye konuştu.

Erdoğan: Birileri Çıkıp 'Aç Kaldık' Diyor, Ya Vicdansızlık Yapma, Ne Aç Kaldın? Aç Kalan Filan Yok

recep Tayyip Erdoğan alkol sigara rakı hayret zam sefil geziyor durmuyor