Erdoğan İçin 'Allah Gibi Geliyor' Diyen Mehmet Ağar'ın Oğlu AKP'de Yükselişte

TAKİP ET

Erdoğan için "Bize Allah gibi geliyor" ifadesini kullanan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu AKP Milletvekili Zülfü Tolga Ağar AKP Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörlüğü'ne getirildi.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, 2019 yılında yaptığı bir konuşmada "Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığ'a geldi. Miting için ayakta bekliyoruz, protokol dizildi, tek tek tokalaştı, sıra bana geldi, yüzüme bakıp güldü, ben de niye gülüyor diye düşündüm. ‘Evladım senin bıyıklar uzamıyor mu?’ diye sordu. Cumhurbaşkanı denince bize, acayip, çok korkunç bir şey, Allah gibi geliyor, ben de, ‘Efendim saat 4'e kadar uzar. Hiç merak etmeyin dedim’ yanağımı okşadı" ifadelerini kullanmış, sözleri bütün ülkede tepki çekmişti.

Ağar'ın oğlu Zülfü Tolga Ağar, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörlüğü'ne getirildi. Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kullandığı "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörlüğü’ne atanan Milletvekilimiz Sn. Zülfü Tolga Ağar’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Teşkilatımıza hayırlı olsun" ifadeleriyle Tolga Ağar'ı kutladı.

Erdoğan İçin 'Allah Gibi Geliyor Diyen Mehmet Ağar'ın Oğlu AKP'de Yükselişte