Erdoğan'ın Afişine Bıyık Çizdiği Gerekçesiyle Tutuklanan Çocuğun Babası Konuştu: Perişan Durumdayız

TAKİP ET

Mersin'de AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim afişine bıyık çizdiği gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki çocuğun babası konuştu.

Mersin'de AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim afişine 'Hitler bıyığı' çizdiği gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki çocuğun babası konuştu. 

Tutuklanan 16 yaşındaki çocuğun babası, “Bıyık değil kaş çizmiş. Çocuk onun dışında bir şey yapmamış. Küfür de yazmasıyla suçlanıyor ama çocuğum ‘Küfürleri yazmadım’ diyor” ifadelerini kullanırken 'perişan durumda' olduklarını belirtti.

Tutuklanan çocuğun babası şu ifadeleri kullandı:

“Bıyık değil kaş çizmiş. Çocuk onun dışında bir şey yapmamış. ‘Ben kaş çizdim’ diyor. Küfür de yazmasıyla suçlanıyor ama çocuğum ‘Küfürleri yazmadım’ diyor. Küfür yazılarında Süleyman Soylu’nun da ismi varmış, ama ‘Ben yazı yazmadım’ diyor. Ben görüntü görmedim ama avukatım görmüş olabilir. Avukat net olarak bir şeyin olmadığını söyledi. Biz dört beş gündür perişan durumdayız. Lise 2 öğrencisi çocuk tutuklu. Okul kapanıyor dersleri var, staj dosyalarını veremedi. Bekleyiş sürecindeyiz. Biz adalete, yargıya güvenen insanlarız, Cumhurbaşkanı farkında olsa bu olayın izin vermemesi gerektiğini düşünüyorum.''

akpli cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan bıyık hitler bıyığı tutuklama seçim afişi bıyık çizdi 16 yaşındaki çocuk