Erdoğan'ın Arınç İçin, 'Her Seferinde Aynı Hikaye, Neden Sürekli Konuşuyor?' Dediği İddia Edildi

TAKİP ET

AKP MYK toplantısında, Erdoğan'ın Bülent Arınç'a yönelik tepkisi gündeme geldi. Erdoğan'ın Arınç'ın açıklamaları nedeniyle tepki göstererek "Her seferinde aynı hikâye. Neden sürekli konuşuyor?" dediği öğrenildi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan AKP MYK toplantısında, seçim tarihi konusu gündeme geldi. Seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılması durumunda seçmen listelerinin hazırlanması konusunda bazı sıkıntıların yaşanabileceği tartışıldı. Ayrıca, deprem bölgelerinde enkaz kaldırma çalışmalarının devam etmesi nedeniyle sürecin uzun sürebileceği değerlendirildi ve Yüksek Seçim Kurulu'nun deprem bölgelerinde oy kullanımı konusunda çalışmalar yapması gerektiği de masaya yatırıldı. MYK toplantısında ayrıca, YSK kararları çerçevesinde konteynerlarda oy kullanılamaması nedeniyle bu konuda atılacak adımlar da ele alındı.

Hürriyet’ten Ebru Karatosun’un haberine göre, toplantıda, 18 Haziran'ın hac dönemi olması nedeniyle yaklaşık 100 bin kişinin oy kullanamayacağı ve 2. tura kalınması durumunda Kurban Bayramı'na denk gelme ihtimali gibi konular da ele alındı. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuları MHP Lideri Devlet Bahçeli ile de değerlendireceği ifade edildi. Ayrıca, bugün İstanbul'da AK Parti Grup Başkanvekilleri ile yapılacak bir toplantıda Meclis çalışmaları ve seçim başta olmak üzere birçok konu da değerlendirilecek.

Toplantıda, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bülent Arınç'a yönelik tepkisi de gündeme geldi. Erdoğan'ın Arınç'ın açıklamaları nedeniyle tepki göstererek "Her seferinde aynı hikâye. Neden sürekli konuşuyor?" dediği öğrenildi.

erdoğan recep Tayyip Erdoğan Bülent Arınç seçim seçimlerin ertelenmesi 2023 seçimleri