Erdoğan'ın Ayakkabısını Eliyle Yalamak İsteyen AKP'li Vekilin Yeğeni FETÖ Firarisi Tuğgeneral Çıktı

TAKİP ET

Ordu'da katıldığı bir TV programında AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Ayakkabısını elle yalamamız lazım" diyen AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti.

Ordu'da yerel bir  televizyonda konuşan AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, konuşmasında AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Ayakkabısını elle yalamamız lazım” sözlerini sarf etti.

Tartışmalar sonrasında Sözcü'ye konuşan Yediyıldız, sözlerinin çarpıtıldığını ileri sürerek AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ne kadar önemli bir isim olduğunu anlatmaya çalıştığını iddia etti.

Halk ağzıyla konuştuğunu söyleyen Yediyıldız, milletvekili olma gibi bir isteği olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Cumhurbaşkanını 1985 yılından itibaren tanırım. Kendisinden vekillik talebim olmadı. Beyefendinin önemini anlatmaya çalıştım. Sadece halk ağzıyla konuştum. Son gece arayarak beni milletvekili yapan irade şimdi de ister yapar, ister yapmaz. Bu kadar önemli bir adam mıyım ki bana bu kadar saldırdılar? Beyefendiye demek istiyorlar ki, bu adamı bir daha aday koyma. Milletvekili olmadan önce daha zengindim daha itibarlıydım. Benim vekilliğe ihtiyacım yok” 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaya da cevap veren Yediyıldız, FETÖ firarisi olarak aranan Tuğgeneral Numan Yediyıldız'ın kendisinin yeğeni olduğunu doğrulayarak yeğenin Fetullahçı olduğunu bilmediğini iddia etti. 

Yıllarca FETÖ ile mücadele ettiğini ileri süren Yediyıldız şunları söyledi:

“Numan Yediyıldız ağabeyimin oğlu ve benim öz yeğenimdir. Yurt dışındayken hakkında bir şeyler bulmuşlardır. Ben onun FETÖ ile olan ilişkisini bilmiyordum. Bunları herkes severken, ben bunlarla mücadele ediyordum. 1970 yılından beri bunlarla mücadele ediyorum. Bana şimdi yapılan saldırılarda bundan kaynaklanıyor” 

Firari Numan Yediyıldız’ın, darbe girişiminin ardından Bulgaristan üzerinden Almanya'ya kaçarak bu ülkeden iltica talebinde bulunduğu belirtilmişti.

şenel yediyıldız erdoğanın ayakkabısını elle yalamamız lazım numan yediyıldız fetö fetö firarisi