Erdoğan'ın Geri Vitesi AKP'lilerde Baş Dönmesi Yaptı: AKP'li Başkan Paylaşımını Sildi

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "geri vitesi", partililerinde baş dönmesine neden oldu.

AKP'li Çorum Ortaköy Belediye Başkanı Taner İşbir, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın doktorlarla ilgili geri vitesinden sonra sildi. 

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yurt dışına giden doktorlara yönelik olarak "Varsın, gidiyorlarsa gitsinler" şeklinde bir açıklama yapmış ve Erdoğan'ın sözleri tepkilere neden olmuştu. 

Erdoğan'dan Yurt Dışına Giden Doktorlara: Gidiyorlarsa Gitsinler


14 Mart Tıp Bayramı Buluşması'nda yeni bir açıklama yapan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Rabbim tüm hekimlerimizden ve sağlık çalışanlarımızdan razı olsun, yokluklarını göstermesin. Çünkü bu ülkenin hekimlerine hem vefa borcu hem ihtiyacı vardır" ifadelerini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı: Bu Ülkenin Hekimlerine Hem Vefa Borcu Hem İhtiyacı Vardır

 
Erdoğan'ın ilk açıklaması üzerine AKP'li Çorum Ortaköy Belediye Başkanı Taner İşbir, "Bu topraklarda doğup büyüyüp bu milletin parası ile ilim tahsil edeceksin doktor olacaksın 3 KRŞ fazla para için ülkeyi terk edeceksin bunlar Türk vatandaşlığından çıkartılmalıdır" paylaşımını yaptı. İşbir paylaşımını silerek bir başka paylaşımla 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.


 

taner işbir akpli cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel başkanı akp çorum ortaköy belediye başkanı yurt dışına giden doktorlar vatandaşlıktan çıkarılsın