Erdoğan'ın 'Hastane Yolu' Göndermesine ABB'den Yanıt

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışında konuştu.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin açılışının kurdele kesimi konuşmasında Erdoğan’ın “Bu hastane bu noktaya geldi ama şu anda natamam. Peki buranın eksiği ne?” sözlerine, açılış törenini izlemeye gelen bir vatandaş “Yol” cevabını verdi.

Vatandaştan aldığı yol cevabı karşısında Erdoğan, “Bir dur bir dur. Onu da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’na söylersiniz o yapar. Merak etme onu da Ulaştırma Bakanı’mız yapacak” dedi.

Yavaş'tan Yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Etlik Şehir Hastanesi’ne yapılan yolu paylaştı.

Yavaş, “Günlerdir planlı sürdürdüğümüz çalışma tamamlanınca her zaman olduğu gibi maliyetini de pankartla hemşehrilerimize duyuracağız” ifadelerini kullandı.

 

Alparslan Yılmaz'dan Yanıt 

Ankara Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz da konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaparak tepki gösterdi. 

Yılmaz, "Provakasyonun böylesi görülmedi! Şehir Hastanesi açılışında AKP li ve önceden ayarlanmış bir vatandaşın "Yolu eksik dedirtilmesi ve Sayın Erdoğanın geldiği yolu görmemiş olması mümkün değil! Mansur Başkanın yaptığı yoldan geçip siz ve yandaşlarınız görmeseniz de millet görüyor" dedi.

 

Provakasyonun böylesi görülmedi! Şehir Hastanesi açılışında AKP li ve önceden ayarlanmış bir vatandaşın "Yolu eksik dedirtilmesi ve Sayın Erdoğanın geldiği yolu görmemiş olması mümkün değil!

Mansur Başkanın yaptığı yoldan geçip siz ve yandaşlarınız görmeseniz de millet görüyor; pic.twitter.com/bRRvt1OZOz

— Alparslan YILMAZ

alparslan yılmaz erdoğan mansur yavaş abb ankara etlik şehir hastanesi