Erdoğan'ın İndirimi: İndirime Giren Ürünler Son Tüketim Tarihinde

TAKİP ET

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirime giren ürünlerin son kullanım tarihlerinin geldiği görüldü.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde bazı ürünlerde indirim yapılacağını açıklamasının ardından indirimli ürün satışı bugün başladı.

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Ankara'da Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde bazı ürünlerin son kullanım tarihlerinin geçtiğini ya da son günü olduğunu açıkladı.

Erdoğan'ın İndirimi: Tarım Kredi Kooperatifi Marketi, Zincir Marketten Daha Pahalı


Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde İndirim Duyurulmuştu: Fiyatları Gören Vatandaşlar Şaşkına Döndü


Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde İndirimler Başladı: İndirim Gelen Ürünler Belli Oldu


Kasap, sosyal medya hesabından, "AKP Genel Başkanı Erdoğan, Tarım Kredi Marketleri'nde ‘indirim yaptık’ diye haykıra dursun, indirim diye söz ettikleri ürünlerin birçoğu diğer yerlerde ya aynı fiyat ya da daha uygun! Üstelik birçok ürünün son tüketim tarihi bugün ya da birkaç gün içerisinde doluyor" notuyla paylaştığı videoda şunları kaydetti:

"Tarım Kredi marketine geldik içerisi tıklım tıklım dolu yalnız dikkatimiz çeken bir şey oldu. Birçok ürün ya miadına çok az zaman kalmış ya da bu örnekte olduğu gibi 15.08.2022 son kullanım tarihi, yani bugün kullandınız kullandınız…İnanmayanlar olabilir diye bakın burada fişi de var. Diğer mamullerde o şekilde çoğunun miadının geçmesine bir, iki gün kalmış ve fiyatlarda normal herhangi bir yerdekinden çok fazla bir farkı yok."

 

tarım kredi kooperatifi market indirim erdoğanın indirimi tarım kredi kooperatif