Erdoğan'ın Narsistik ve Mitomanik Kişilik Bozukluğu Bulunduğu Gerekçesiyle Türkiye Psikiyatri Derneği'ne Başvuru

TAKİP ET

HKP, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "narsistik ve mitomanik kişilik bozukluğu bulunduğu" gerekçesiyle Türkiye Psikiyatri Derneği'ne başvurdu.

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Ankut, Türkiye Psikiyatri Derneği'ne başvurarak AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "narsistik ve mitomanik kişilik bozukluğu bulunduğu" gerekçesiyle kamu görevi yapamayacağına ilişkin rapor hazırlanmasını talep etti.

HKP'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"HKP Genel Başkanı Nurullah Efe, bugün Türkiye Psikiyatri Derneği'ne başvuruda bulundu. Şu an AKP'gillerin reisi olan ve bize göre diplomasız olduğu için gayrimeşru şekilde Cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden Recep Tayyip Erdoğan'ın psikolojik rahatsızlığı nedeniyle bu durumun tespiti ve görevden alınabilmesi için başvuru yapmaları talebiyle Türkiye Psikiyatri Derneği'ne başvurduk.

"Erdoğan'da Narsistik Kişilik Bozukluğu Bulunduğuna Dair Kanı Var"

Yapılan tespitlere göre, kamuoyunda, pek çok sağlık emekçisinin tespiti de bu yönde, Recep Tayyip Erdoğan'da narsistik ve mitomanik kişilik bozukluğu bulunduğuna dair yaygın bir kanı var. Bunun bilimsel olarak tespit edilmesi için Türkiye Psikiyatri Derneği'ne başvurduk.

"Psikolojik Rahatsızlığı Bulunan Bir Kişinin Cumhurbaşkanlığı Makamında Bulunması Hukuka Uygun Değildir"

Bildiğiniz gibi psikolojik rahatsızlığı bulunan bir kişinin Cumhurbaşkanlığı makamında bulunması hukuka da uygun değildir, ülkemizin, halkımızın çıkarları ve geleceği açısından da ciddi tehlike oluşturmaktadır. Bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için bu başvuruda bulunduk. Umuyoruz ki Türkiye Psikiyatri Derneği görevinin gereğini yerine getirir."

erdoğan narsistik mitomanik kişilik bozukluğu bulunduğu gerekçesiyle türkiye psikiyatri derneği başvuru