Erdoğan'ın Portresini Bu Sefer de Camiye Astılar

TAKİP ET

Bursa'da bir caminin duvarına AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterinin asılması, tepkilere neden oldu. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, vali ve müftüye soru yönelterek, bu durumu rezalet olarak nitelendirdi.

Erdoğan’ın Posterleri Tartışma Yaratıyor: Bu Kez de Cami Duvarına Asıldı

Bursa’da bir caminin duvarına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterinin asılması, tepkilere neden oldu. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, vali ve müftüye soru yönelterek, bu durumu rezalet olarak nitelendirdi.

Camiye Asılı Erdoğan Fotoğrafı

Bursa’nın Kayhan Mahallesi’ndeki Ahmet Dai Cami’nin duvarına asılan Erdoğan’ın posteri, sosyal medyada da gündem oldu. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, camideki Erdoğan fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Hasanoğlu, “Bursa Kayhan Mahallesi Ahmet Dai Camii… Camiler kutsalımızdır ve bu mekanlarımıza yaptığınız bu kötülük bile tek başına gitmenize gerekçedir” dedi.

Hasanoğlu, Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’a da seslenerek, “Bu rezalet için sizin verecek bir cevabınız var mı?” diye sordu.

Tarihi Sura da Asılmıştı

Bu olay, İstanbul Ayvansaray’da tarihi bir sura asılan Erdoğan pankartından birkaç gün sonra gerçekleşti. İstanbul’da yaşanan olay CHP’nin itirazları üzerine kaldırılmıştı. Ancak benzer bir durum Bursa’da tekrar yaşandı.

bursa camii recep Tayyip Erdoğan Portre poster afiş