Erdoğan'ın Tehditleri Devam Ediyor: 14 Mayıs'ta Bunları Cudi'ye, Gabar'a Gömmeye Var mıyız?

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Erdoğan tehditlerine devam ediyor.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tehditleri devam ediyor. 

Gaziantep'te temel atma töreninde konuşan Erdoğan, muhalefeti hedef alarak "Bunlar teröristlerle el ele, kol kola yol yürürler. 14 Mayıs'ta bunları Cudi'ye, Gabar'a, Vester Deresi'ne gömmeye var mıyız? Geçmişte gömdük mü? Yine gömeceğiz." ifadelerini kullanıd.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"50 binin üzerinde şehidimiz var. Yakınlarına özellikle baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Depremler 81 ilimizi ve 85 milyon vatandaşımızı yakmıştır.

Bugün kalıcı konutlarımızın temelini atmak için buradayız. Köyleri ve ilçeleriyle, depremin yıktığı şehirlerimizin tamamını ayağa kaldırmadan durup dinlenmeyeceğiz.

Yüzlerce belediyemiz deprem bölgesinde çok güzel hizmetler verdi. Türkiye’nin değişik yerlerinden kardeş belediyeler de oluşturduk. Partimizin belediyeleri hala çalışmalarını yürütüyorlar. Tüm belediye başkanlarımıza şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum.

Enkazın neredeyse yarısını kaldırdık. Geçici barınma alanlarını, konteyner, prefabrik ve çadır ile eldeki tüm imkanları kullanarak yaygınlaştırıyoruz. İlk haftalarda ülkemizin diğer şehirlerine giden vatandaşlarımız da yavaş yavaş yuvalarına dönüyorlar. Çarklar dönmeye başladı.

Önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Kazasız belasız bu seçimi de atlattıktan sonra tüm vaktimizi ve enerjimizi Türkiye Yüzyılı'nın inşasına vereceğiz.

Cumhur İttifakı olarak bir kez daha desteğinize talibiz. Asıl büyük şahlanışın eşiğindeyiz.

Masa üstü, masa altı koalisyonlarla bu ülke geçmişte nasıl bir yere gidemediyse şimdi de bir yere gidemez.

'Erdoğan aday olamaz'. Ne oldu? Yüksek Seçim Kurulu suratlarına vurdu mu? Anayasa Mahkemesi'ne gidiyorlar. Yolunuz açık olsun. Anayasa Mahkemesi'nin daha önce verdiği kararlardan da haberi yok.

Bunlar teröristlerle el ele, kol kola yol yürürler. 14 Mayıs'ta bunları Cudi'ye, Gabar'a, Vester Deresi'ne gömmeye var mıyız? Geçmişte gömdük mü? Yine gömeceğiz."

erdoğan 14 mayıs cudi dağı gabar seçimler 14 mayıs seçimleri