Erdoğan'ın TOGG'unda Dikkat Çeken Detay: Plaka Daha Önce Opel Astra'ya Tescil Edilmiş

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Türkiye'nin otomobili TOGG'un ilk teslimatını bugün Beştepe'de gerçekleştirdi. Plakadan Hasar Kaydı Sorgulama Sistemine göre, Erdoğan'ın teslim aldığı aracın plakası daha önce Opel markasının Astra modeli üzerine kayıt ettirilmişti.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Türkiye'nin otomobili TOGG'un ilk teslimatını bugün Beştepe'de gerçekleştirdi. Üretim bandından çıkan ilk TOGG aracını teslim alan Erdoğan, aracın rengini eşi Emine Erdoğan'ın seçtiğini söyledi. Emine Erdoğan'ın adına tescil edilen aracın plakası ise "34 EE 2071" oldu

Erdoğan'ın teslim aldığı aracın plakası, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Bazı kullanıcılar, plakanın Emine Erdoğan'ın baş harflerini içerdiğini belirterek, Erdoğan'ın eşine jest yaptığını yorumladı. Bazı kullanıcılar ise plakanın TOGG'un kuruluş yılı olan 2017 ile uyumlu olduğunu ifade etti.

Opel Astra Çıktı

Ancak plaka ile ilgili ortaya çıkan bir detay, şaşırtıcı bir gerçeği gözler önüne serdi. Plakadan Hasar Kaydı Sorgulama Sistemine göre, Erdoğan'ın teslim aldığı aracın plakası daha önce Opel markasının Astra modeli üzerine kayıt ettirildiği ve daha önce kayıtlara geçen 4 kazaya karıştığı ortaya çıktı.

 

reecep tayyip erdoğan emine erdoğan 34 ee 2071 togg opel astra