Erdoğan: İstanbul Kendini İhmal Edenleri Tarihe Gömmeyi Çok İyi Bilir

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüpsultan'da toplu açılış töreninde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "musluk açma töreni" yaptığı için eleştiren AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emek vermek, vakit vermek, kendini şehrine ve insanlarına adamak gerekir. Bizim nazarımızda belediye başkanlığı bu anlayışla yapılır. Bu işi hobi olarak görenlerin takdirini sizlere bırakıyoruz. İstanbul kendine hizmet edenleri baş tacı yapmayı bildiği gibi ihmal edenleri tarihe gömmeyi çok iyi bilir" ifadeleriyle Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

Rusya-Ukrayna temsilcilerini Dolmabahçe'de BM Genel Sekreteri ile bir araya getireceklerini belirten Erdoğan, bu toplantıdan dünyaya müjde vereceklerini söyledi. 

"Biraz Daha Sabır"

"Dengesiz fiyatlar durulmaya başladı" diyen Erdoğan, "Hükümet olarak ülke ekonomisine zarar verme pahasına günlük kazanç peşinde koşanları yakından takip ediyoruz. Bu gözü doymazların hesaplarını ellerine tutuşturmakta kararlıyız. Türkiye'yi son 20 yılda nasıl her badireden çıkarmışsak inşallah bugünkü sıkıntıları da biz çözeceğiz. Milletimden biraz daha sabır ve mücadelemize destek bekliyorum" diye konuştu.

erdoğan istanbul kendini ihmal edenleri tarihe gömmeyi çok iyi bilir