Erdoğan: İstanbul'un Yeniden Sahibini Bulması Lazım

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, açıklamalarda bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım aracılığıyla AKP İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği istişare toplantısına yolladığı mesajında "2023 mücadelemiz, adeta partimizin kuruluşundaki o heyecan, o coşku neyse şu anda da aynı heyecanın bir göstergesi olmalı. Şu 19 yılda neler yaptıysak, yaptıklarımızı millete mal etmemiz gerekiyor. Hala neler yaptığımızı bilmeyenler var, teşkilat da dahil. İstanbul'un 2023, ardından 2024 olmak üzere yeniden sahibini bulması lazım, bu da AK Parti'dir" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkını Elde Etmesinin 87. Yıl Dönümü dolayısıyla gönderdiği video mesaj https://t.co/vimGfUtUhz

— T.C. Cumhurbaşkanlığı (@tcbestepe) December 5, 2021

Bunun yanı sıra Türk kadınının seçme ve seçilme hakkına kavuşmasının 87. yıl dönümünde yayımladığı video mesajında "Her ne kadar kadınlarımız seçme ve seçilme hakkını 1934 yılında elde etmişlerse de haklarını özgürce kullanmaya AK Parti ile başlamışlardır" dedi.

"Kadınların siyasete ve sosyal hayata katılım mücadelesinde elde ettikleri kazanımlarının çoğunun altında AKP'nin imzası vardır. Kadın hakları konusunda yaptığımız çalışmaları teker teker saymaya kalksak saatlerce bitiremeyiz" diyen Erdoğan, "Birileri kadınların ismini ve fırsat bulduklarında kendini istismar etmenin peşindeyken biz hiçbir zaman ayrım yapmadan kadınlarımızı gerçek anlamda haklarına özgürlüklerine kavuşturmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

recep tayyip erdoğan akpli cumhurbaşkanı kadın seçme seçilme hakkı istanbulun gerçek sahibine dönmesi lazım