Erdoğan Kastamonu Milletvekilini Ayvatoğlu İfadesine Çağırdı

TAKİP ET

Gazeteci Muhammed Vefa, AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks aracı içinde uyuşturucu içtiği görüntülerin yayılmasının ardından Erdoğan'ın bu konu ile ilgili AKP Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü'yü yanına çağırdığını açıkladı.

AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks aracı içinde kokain çektiği görüntüler gündeme oturdu. Gazeteci Muhammed Vefa, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kürşat Ayvatoğlu krizi ile yakından ilgilendiğini ve talimatlar verdiğini söyledi. 

Ayvatoğlu'nun Kastamonu'dan Ankara'ya gelerek AKP'de siyaset yapmaya başlayan ve lüks aracında uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri infial yaratmıştı. 

Gözaltına alınan Ayvatoğlu, "içtiğim pudra şekeriydi" diyerek yine gündeme oturmuştu.  Ayvatoğlu serbest bırakılıp tekrar gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. 

Daha sonra suçunu itiraf eden Ayvatoğlu'yla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve Binali Yıldırım'ın yakından ilgilendiği belirtildi. TV 5'te yayına katılan gazeteci Muhammed Vefa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konu ile ilgili AKP Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü'yü çağırdığını söyledi. 

AKP grup toplantısının basına kapalı gerçekleşeceğini ifade eden Vefa, AKP'nin soruşturma başlattığını söyledi.

Kürşat Ayvatoğlu Kürşat Ayvatoğlu kokain Kürşat Ayvatoğlu uyuşturucu Kürşat Ayvatoğlu akp Kürşat Ayvatoğlu ak parti Kürşat Ayvatoğlu erdoğan Kürşat Ayvatoğlu soylu Ayvatoğlu erdoğan Ayvatoğlu cumhurbaşkanı Ayvatoğlu