Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na Twitter'dan Seslendi: CHP Liderinin Adaylığına Destek Verdi

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla seslendi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kez daha adaylık çağrısı yaptı.

Erdoğan Twitter hesabından yaptığı şu paylaşımlarla Kılıçdaroğlu'na seslendi:

"Bay Kemal... Madem kendine bu kadar güveniyorsun, madem siyaset tarzının doğruluğundan bu kadar eminsin, madem ülkenin ve milletin geleceğinde sorumluluk almak istiyorsun… Öyleyse hodri meydan!

"Korkma..."

Gücün yetiyorsa, yüreğin varsa, kendi özgür iradenle hareket edebiliyorsan seçimlerde çık karşımıza; birikimlerimizi, vizyonlarımızı, programlarımızı, projelerimizi, heyecanlarımızı yarıştıralım. Kararı milletimiz versin.

Yok eğer aday olmak istiyor ama birilerinin şantajına, baskısına, telkinine, tehdidine maruz kalarak bunu ilan edemiyorsan da korkma… AKP'nin ülkemizde 20 yılda sağladığı huzur, adalet, hak, hukuk, özgürlük iklimi her bir vatandaşımız gibi senin de en büyük güvencendir.

"Omuz Omuza Birlikte Mücadele Edelim" 

Hayallerinle arana engel koyanlar kimse söyle, onlara karşı omuz omuza birlikte mücadele edelim. Gerekiyorsa 6’lı masadaki görünen ortaklarını da masanın altındaki ve kapının gerisindeki görünmeyen ortaklarını da birlikte ikna edelim."

erdoğan kılıçdaroğlu twitter seslendi chp liderinin adaylığına destek verdi