Erdoğan Nebati'yi Azarladı: 'Verdiğin Sözleri Tut'

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi "ikaz ettiği" öğrenildi.

Türkiye'yi derin bir ekonomik buhrana sokan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, başarısızlığını kabinede yaptığı değişikliklerle perdelemeye çalışıyor. Abdülhamit Gül'ün Adalet Bakanlığından, Bekir Pakdemirli'nin Tarım ve Orman Bakanlığından alınmasından sonra sıradaki isim Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati olabilir.

Mustafa Balbay katıldığı bir televizyon programında Erdoğan'ın partinin genel durumundan rahatsız olduğunu belirterek Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında da görevden almalar olabileceğini söyledi.

Erdoğan'ın ekonominin durumundan rahatsız olduğunu belirten Balbay, son kabine toplantısında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye "Verdiğin sözleri tut" diyerek "uyarıda" bulunduğunu kaydetti.

"Nebati'nin zor durumda kaldığını bir kulis bilgisi olarak paylaşmak isterim" diyen Balbay, "Son Bakanlar Kurulu toplantısında, Erdoğan, Nebati'ye 'verdiğin sözleri tut' dedi. Nebati ise Erdoğan'a ' Rusya- Ukrayna meselesinin beklemediği, o nedenle bunların zor olduğunu' söyledi. Erdoğan'ın karşılık olarak ise 'Hayır bizi verdiğin sözleri ilgilendiriyor' dediği bilgisi var" ifadelerini kullandı.

recep Tayyip Erdoğan nureddin nebati verdiğin sözleri tut mustafa balbay