Erdoğan Pandemide AKP Kadın Kolları Kongresinde Konuştu: Salonların Tıklım Tıklım Olması Umutlarımızı Artıyor

TAKİP ET

AKP Kadın Kolları kongresinde konuşan partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonların tıklım tıklım olmasına teşekkür etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kadın Kolları kongresinde konuştu. Pandemi koşulları olmasına rağmen yapılan kongrede Erdoğan, salonların tıklım tıklım dolu olmasına teşekkür etti. Boğaziçi protestolarına da değinen Erdoğan, "Teröre bulaşmış olan, örgütlerin oyuncağı halinde gelen kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız, yakalarından tutup yargının karşısında çıkartacağız" ifadelerini kullandı. 

Kadın hakları için geçmişten bugüne çabaladıklarını belirten Erdoğan, "Türkiye'de kadınları yok sayan, görmezden gelen bir siyaset başarıya ulaşamaz. Kadınlara sadece vitrin süsü olarak bakan bir siyasi hareketin milleti temsil etmesi mümkün değildir. Biz samimiyeti siyasette ve kadınların siyasetteki varlığı konusunda mücadelemizin merkezine yerleştiriyoruz" şeklinde konuştu. 15 Temmuz gecesi kadınların verdiği mücadeleyi de takdir eden Erdoğan, "Türkiye'de kadınları yok sayan, görmezden gelen bir siyaset başarıya ulaşamaz. Kadınlara sadece vitrin süsü olarak bakan bir siyasi hareketin milleti temsil etmesi mümkün değildir. Biz samimiyeti siyasette ve kadınların siyasetteki varlığı konusunda mücadelemizin merkezine yerleştiriyoruz" ifadelerini kullandı. 

Salonların dolu olmasını takdir eden Tayyip Erdoğan, "Şu an salonların tıklım tıklım dolu olduğunu görmek umutlarımızı artırıyor. Büyük başarılar ancak milletle birlikte yürünen yolların, verilen mücadelelerin sonunda elde edilir. AK Parti Türkiye'nin partisidir. Bu partide kimse cinsiyetinden dolayı ayrımcılığa maruz kalmaz, kalamaz. Bu partide kimse kökeninden dolayı ayrımcılığa maruz kalmaz, kalamaz. Bu partide kimse inancından, mezhebinden, meşrebinden dolayı ayrımcılığa maruz kalmaz, kalamaz. Çünkü AK Parti, Türkiye'nin partisidir, milletin tamamının partisidir" dedi. 

akp kadın kolları kongre erdoğan cumhurbaşkanı konuştu açıklama salon tıklım tıklım teşekkür pandemi covid