Erdoğan Reytinglerde Sürünüyor: Canlı Yayınlarda İlk 10 Arasına Giremedi

TAKİP ET

AKP'li Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında üç farklı ortak canlı yayına katılarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ancak Erdoğan'ın katıldığı canlı yayınlar, izleyicilerden beklenen ilgiyi alamadı. Reyting sonuçlarına göre Erdoğan'ın konuk olduğu programlar, Total, AB ve ABC gruplarında ilk 10 arasına girmekte zorlandı.

AKP’li Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında üç farklı ortak canlı yayına katılarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ancak Erdoğan’ın katıldığı canlı yayınlar, izleyicilerden beklenen ilgiyi alamadı. Reyting sonuçlarına göre Erdoğan’ın konuk olduğu programlar, Total, AB ve ABC gruplarında ilk 10 arasına girmekte zorlandı.

TRT’nin ortak yayını ilgi görmedi

Erdoğan’ın 2023 yılındaki ilk canlı yayını 1 Şubat’ta gerçekleşti. TRT-1, TRT Haber, TRT World, TRT Türk, TRT Avaz, TRT Kürdi, TRT Arabi, TRT Radyo-1 ve TRT Radyo Haber’in aynı anda yayınladığı programda Erdoğan, ekonomi, dış politika ve pandemi ile ilgili soruları yanıtladı. Ancak Erdoğan’ın katıldığı ortak yayın, reytinglerde başarılı olamadı. Ortak yayında yer alan kanalların hiçbiri Total’de, AB’de ve ABC’de ilk 10’a giremedi.

24 TV-360-tv4 ortak yayını da tutmadı

Erdoğan Nisan ayında da iki farklı ortak canlı yayına katıldı. Bunlardan ilki 5 Nisan’da 24 TV, 360 ve tv4 kanallarının ortak yayınıydı. Bu programda da Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ancak bu ortak yayın da reytinglerde beklenen ilgiyi görmedi. Program, Total, AB ve ABC gruplarında ilk 10 arasına giremedi.

CNN Türk-Kanal D ortak yayını da ilk 10’a giremedi

Erdoğan son olarak 12 Nisan’da CNN Türk-Kanal D ortak yayınına konuk oldu. Bu programda da Erdoğan, ekonomi, dış politika ve pandemi ile ilgili sorulara cevap verdi. Ancak bu ortak yayın da reytinglerde başarılı olamadı. Gerçek Gündem’in derlemesine göre Cumhurbaşkanı Özel Yayını ile sadece AB grubunda 5. sırada yer alan Kanal D, Total’de 13. sıradan, ABC’de ise 12. sıradan listeye girebildi.

recep Tayyip Erdoğan reyting miting trt1 canlı yayın