Erdoğan: Şehitlerimiz Var Ama 10, 20 Kat Öldürülen Teröristler Var

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lise öğrencileriyle bir araya geldi.

Saray'da Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması ve Ödül Töreni'nde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Şu anda tüm gençliğiyle haşru cem olan bir iktidar var. Dün Pakistan Başbakanı buradaydı, kendisine 'Gezmende fayda var' dedim. Gezdikleri zaman hepsi buraya hayran kalıyor. Dünyada bizim Millet Kütüphanemizin eşi benzeri yok. Önemli olan birileri ne yapıyor değil, birilerinin yaptığını geçebiliyor muyuz, aşabiliyor muyuz? Müslüman Türk'e bu yakışır" dedi.

"Batının ilmini alacaksın, ahlaksızlığını değil, ilmini alacaksın ona da kendi mührünü vuracaksın" diyen Erdoğan, "Birilerinin Neil Armstrong'u varsa bizim de Mehmetimiz, Ayşemiz, Fatmamız var. Yıllar içerisinde gelişen, büyüyen yarışmamızın 53'üncüsünün ödül töreninde sizlerle bir arada olmaktan bahtiyarlık duyuyorum. Ödüllerini takdim edeceğimiz gençlerimizin araştırma projeleri külliyede sergilendi. Bize sık sık 'Siz yorulmuyor musunuz' diye soruyorlar. Ben de diyorum ki, 'Gençlerle mücadele veren insan yorulur mu' diye cevap veriyorum. Enerjiyi sizden alıyorum, aldığım enerjiyi bir yere vermem lazım, nereye eserlere..." şeklinde konuştu.

"Boraltan Köprüsü hadisesini bilir misiniz? Meşhur köprüde askerlerimiz ne yazık ki düşmanın eline bırakılmış ve o askerlerimiz o dönemin yönetimine 'Bizi düşman ateşine bırakmayın, siz öldürün' demişlerdir. Bu ülke bunları yaşadı" diyen Erdoğan, "Nasıl şimdi Cudi, Gabar, Besler Deresi'nde teröristleri nasıl inlerine gömüyorsak, gömmeye devam edeceğiz.Şehitlerimiz var evet, şehitlerimizin 10, 20 kat öldürülen teröristler var" ifadelerini kullandı.

erdoğan şehitlerimiz var ama 10 20 kat öldürülen teröristlerimiz