Erdoğan: Türkiye'nin En Büyük 10 Ekonomi Arasına Girmesi 2023'te Yapılacak Tercihe Bağlı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu.

AKP Genel Merkezinde konuşan Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi tüm bu emeklerin, mücadelelerin, fedakarlıklarının asıl meyvesini toplayacağımız bir dönemin eşiğindeyiz" dedi ve 2023'ü işaret etti.

2023 seçiminin AKP ve Tayyip Erdoğan için değil Türkiye için önemli olduğunu söyleyen Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye’nin gelişmekte olan ülke zincirini kırıp dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmesi, 2023’te yapılacak tercihe bağlıdır" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gezi davası kararına ilişkin yaptığı konuşmaya değinen Erdoğan, "Muhalefet adına yeni ve daha iddialı bir hedef ortaya koydu. Kavga etmeye geldiğini açıkça söyledi. Bu zatın eleştirilerine bakıyor, gerektiğinde hak ettiği cevabı veriyoruz. Uzunca zamandır bu zatın söyledikleri yalan, yanlış. Bunun dışında ‘Ya bana katılın, ya önümden çekilin’ açıklamasını farklı yere koyuyorum" diye konuştu.
 
Kavga açıklamasını sahiplenen Erdoğan, "Milletin emanetine sahip çıkmak için canımız pahasına mücadele ortaya koyduk. ‘FETÖ’cüler kaldığımız yeri bombalamadılar mı? Korumalarımızı şehit etmediler mi? Biz Atatürk Havalimanı’na geldiğimizde bay Kemal, FETÖ’cülerin desteğiyle çıkıp gitti. Bu böyle ürkek, korkak, pısırık, zavallı birisidir. ‘Yeri geldi vesayet odaklarıyla, yeri geldi terör örgütleriyle kavga ettik’ diyor. Biz ettik biz, sen edemezsin" ifadelerini kullandı.

recep Tayyip Erdoğan türkiye en büyük 10 ekonomi arasına girmesi 2023 yapılacak tercihe bağlı