Erdoğan Vatandaştan Süre İstedi: Emin Olun Az Kaldı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan vatandaştan süre istedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan AKP Millet Bahçesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada ekonomik buhranın pençesindeki vatandaşlardan süre istedi. (23. dakika 15. saniye)

"Dış güçler"in Türkiye'yi batırmak için "son kozlarını sahaya sürdüklerini" belirten AKP lideri Erdoğan, "Sadece hukuk ve ahlak değil, aynı zamanda akıl ve mantık dışı çıkışlarda ülkemizin dikkatini dağıtmaya, milletimizin önünü kapatmaya çalışıyorlar. Hep söylediğim gibi: Yine başaramayacaklar" dedi.

"Elbette bu süreçte hep birlikte bedel de ödüyoruz" diyen Erdoğan, "Sıkıntılar da çekiyoruz. Her siyasi engeli aşmanın, her ekonomik atağın önünü kesmenin, her saldırıyı savuşturmanın ülkemize ve milletimize bir maliyeti var" şeklinde konuştu.

"Biz milletimizle birlikte bu kutlu yola her türlü bedeli ödemeyi göze alarak çıktık. Nasıl terörle mücadelede, darbe girişimlerinde şehitler ve gaziler verme pahasına istiklalimize sahip çıktıysak bu süreçte de sabrederek yolumuza devam edeceğiz. İnsanlarımızın günlük hayatta yaşadığı her sıkıntının, her sorunun üzerlerine binen her yükün farkındayız. Ama emin olun az kaldı. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlü tutarak biraz daha yol aldığımızda bizi bekleyen aydınlık geleceğe hep birlikte kavuşacağız. Hiçbir bedelin onurumuzdan, haysiyetimizden, evlatlarımıza bırakacağımız büyük ve güçlü Türkiye mirasından daha önemli olmadığı inancıyla azimle sürdüreceğiz" diyen Erdoğan, "Allah'ın izniyle 2023 imtihanını da başarıyla geride bıraktığımızda artık Türkiye'yi durdurabilecek hiçbir fani güç, hiçbir engel tanımıyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan Vatandaştan Süre İstedi Emin Olun Az Kaldı