Erdoğan Yine Muhalefeti Tehdit Etti: Milletimiz Onları Sokağa Çıkamaz Hale Getirecek

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalefete yönelik tehditleri sürüyor.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete yönelik tehditlerine bir yenisini daha ekledi. Biga Belediye Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı "Şehitlerine, şehit yakınlarına küfretmeyi olgunlukla karşılayanlardan milletimiz hesabını sandıkta sormakla kalmayıp onları sokağa çıkamaz hale getirecek." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Yetişemediğiniz Üzüme Koruk Diyorsunuz"

''Bu millete pranga vuracaklarını sananları kendilerini en güçlü hissettikleri zaman zelil eden kahramanların soyunun tükenmeyeceğini göstermeyi sürdüreceğiz. İkide bir 'erken seçim' diyorlar, sizden bir şey olmaz. Yetişemediğiniz üzüme koruk diyorsunuz.

"CHP, İP, HDP Hep Birlikte Terör Örgütü PKK'nın Yandaşlarıdır"

Bu zihniyet sadece yatırım düşmanı olmanın ötesinde ülkesinin ve milletinin düşmanıdır. CHP, İP, HDP hep birlikte terör örgütü PKK'nın yandaşlarıdır. Bunlar onlarla beraber yol yürüyor. Biz de Cumhur İttifakı olarak MHP ile yolumuza devam ediyoruz. Biz bu vatanı milleti sevenlerle beraberiz.

Yerlisi ve yabancısıyla tüm yatırımcıları tehdit ederek ülkemizin kalkınmasını engellemek için canhıraş bir gayret içindeler. Açık söylüyorum bu zihniyet, sadece yatırım düşmanı olmanın ötesinde doğrudan ülkesinin ve milletinin düşmanıdır. Ülkelerine yaptıkları ihanetin ödülünü yabancıların sırtlarını sıvazlamasıyla alanlardan bunun hesabını günü geldiğinde sandıkta milletimiz soracak.

"Vidaları Sıktık, İnşallah Bunların da Vidalarını Sıkacağız"

"Bay Kemal senin bu işlere kudretin yetmez senden bir şey de olmaz çünkü senin hizmet diye bir dedin yok. Ama bu millete olan aşkımız hizmet anlayışımızı körüklüyor

Vidaları sıktık. İnşaallah bunların da vidalarını sıkacağız. Sizinle birlikte sıkacağız. 2023'te sıkacağız"

Dünyada kendi ülkesindeki yatırımları engellemek için kendisini böyle rezil duruma düşüren bir başka muhalefet örneği yoktur.

Erdoğan, Akşener'e Ahlak Yoksunu Dedi

Akşener'e seslenen Erdoğan, "Bayansın bayan. Mecliste o nasıl bir küfürdür. Bir bayan olarak sen bunu nasıl söylersin? Ahlak yoksunu. Bir kadın olarak bir bayan olarak nasıl böyle bir küfrü söylersin?

Şehitlerine, şehit yakınlarına küfretmeyi olgunlukla karşılayanlardan milletimiz hesabını sandıkta sormakla kalmayıp onları sokağa çıkamaz hale getirecek. Şehitlerimize bu saygısızlığı yapanı dokunulmazlığını kaldırmak üzere Meclis'e gönderdik. Ülkesine saldıranlara diyorum ki; taktiğiniz kavgada yumruk sayılmaz hesabıyla önünüze gelene sataşmaksa o yumrukları millete değil gücünüz yetiyorsa bize savurun. Siyaset ülkenin ve milletin çıkarlarının önünü tehditle, küfürle, yabancılara şikayetle kesmek değildir. Ülkenin ve milletin hayrına proje üretmektir. Şehit yakınına küfür edenlerin terör örgütünün takdirine mazhar olanlar karşısında sesi çıkmıyorsa ortada kirli pazarlık ya da gafleti aşan bir sorun vardır. Gazi Mustafa Kemal'in Libya'da, Suriye'de, Balkanlar'daki izlerini unutturmaya çalışıp bugün aynı mücadeleyi yürütenleri itham edenlerden Atatürkçü olmaz."

 

erdoğan kılıçdaroğlu linç tehdit akşener iyi parti chp çanakkale