Erdoğan Yine Müjde Vadetti: Piyasalar Tedirgin

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün gece TRT canlı yayınına katıldı.

Mevcut anayasayı defalarca delen, anayasayı korumaya çalışan Anayasa Mahkemesi'nin kararlarına saygı duymadığını belirten AKP Genel Başkanı, yeni anayasa çalışmalarını hatırlattı. İttifak ortağı Bahçeli ile anayasa taslağı üzerinde görüşeceğini belirten Erdoğan, "Anayasa çalışmamızı yapan ekiple bizim heyetimiz konuşacak bir değerlendirmemizi yapacağız 128 madde üzerinde. Bu çalışmayı yaptıktan sonra ilave edilmesi gereken çıkarılması gereken ne gibi maddeler vardır bunları konuşacağız. Tamam dediğimiz zaman da Devlet Bey'e de takdim edeceğiz" şeklinde konuştu.

Biden'la yapılacak olan görüşme hakkında "tedirgin" konuşan Erdoğan, "Kendisiyle yapacağımız görüşmede niçin gerilim safhasında bunu soracağız. Biz sizden önce yine demokratlarla çalıştık. Böyle bir gerilim burada olmadı. Sayın Biden ile görüşme, buluşma trafiğimiz Trump kadar rahat olmadı. NATO Zirvesi'nde bir araya geleceğiz. O bir araya gelişte bunları konuşacağız" dedi.

"Cuma günü Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacağız. Orada bir müjde açıklayacağız. Oradan Kanuni Sondaj gemisi ile bağlantı kurup açıklamamızı yapacağız. Yeni çok modern bir maske fabrikasının açılışını da aynı gün yapacağız" diyen Erdoğan'ın nasıl bir "müjde" vereceği konusunda bir bilgi yok.

Erdoğan'ın aynı canlı yayında yaptığı "faiz" açıklaması sonrasında dolar tarihi zirveyi görmüştü.

Erdoğan'ın Yine Müjde Vadetti Piyasalar Tedirgin