Erdoğan: Yolsuzlukların Olmadığı Ülkeyi Biz Hallederiz

TAKİP ET

20 yıllık AKP iktidarının ardından TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yolsuzlukların, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun Allah'ın izniyle olmayacağı bir Türkiye'yi biz hallederiz. Şu an itibarıyla onun hazırlığı içerisindeyiz" dedi.

TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu öncesinde salon önünde otobüsün üstünden vatandaşlara seslenen AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "81 vilayetteki tüm yapılanmasıyla birlikte her geçen gün daha iyiye, daha güzele gitmek suretiyle gençliğimizin -hep söylüyorum ya, birileri rahatsız oluyor- dindar bir nesil olarak geleceğe hazırlanmasında TÜGVA'nın konumu çok çok önemli. İşte sizler bu neslin temsilcileri olarak karşımdasınız" dedi.

TÜGVA'ya ellerinden gelen her şekilde destek olacaklarını belirten Erdoğan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığımız ve Cumhurbaşkanı, 17 Bakanlık olarak, elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Rusya-Ukrayna Savaşı

Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna arasında ara bulucu rolünü oynadığını belirten Erdoğan, "Türkiye bütün bu olaylar karşısında yıpranmadı. Tam aksine. Şu anda Avrupa'da herkes tutuşmuş vaziyette, 'Acaba bu kış nasıl geçecek?' Elhamdülillah, biz bütün hazırlıklarımızı yaptık ve bütün hazırlıklarımızla beraber, elhamdülillah, milletimize doğal gazını da kömürünü de her şeyini hazırlamış vaziyetteyiz" ifadelerini kullandı.

Asgari Ücret Zammı Açıklaması

Hayat pahalılığına da değinen Erdoğan, "Derdimiz şu anda, daha uygun fiyatlarla biz vatandaşımıza bu doğal gazı nasıl ulaştıracağız, bunun gayreti içerisindeyiz. Ama şunu bilmenizi istiyorum: AKP iktidarı zulme rıza göstermez. Zulmedilmesini asla istemez ve derdimiz şu an itibarıyla inşallah aralık ayındaki yapılacak olan yeni değerlendirmelerle de asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak" diye konuştu.

20 yıllık iktidarının ardından ironik sözler sarf eden AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yolsuzlukların, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun Allah'ın izniyle olmayacağı bir Türkiye'yi biz hallederiz. Şu an itibarıyla onun hazırlığı içerisindeyiz" dedi.

erdoğan recep Tayyip Erdoğan yolsuzlukların olmadığı ülkeyi biz hallederiz tügva