Erdoğan'a Yakın İsimden İtiraf "Ülke Büyük Bir Yıkıma Gidiyor ve Engelleyemiyoruz"

TAKİP ET

Gazeteci-yazar Levent Gültekin, Halk TV'de konuk olduğu Ayşenur Aslan ile Medya Mahallesi programında ortaya attığı çarpıcı iddia gündeme bomba gibi düştü.

Gazeteci-yazar Levent Gültekin, Halk TV'de konuk olduğu Ayşenur Aslan ile Medya Mahallesi programında ortaya attığı çarpıcı iddia gündeme bomba gibi düştü. Gültekin, adını vermekten kaçındığı fakat partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a çok yakın olduğunu ifade ettiği bir ismin "Ülke büyük bir yıkıma gidiyor ve engelleyemiyoruz" ifadelerini kullanarak önemli bir itirafta bulunduğunu söyledi.

Programın ilerleyen bölümlerinde Gültekin, iddiasını şöyle detaylandırdı:

"AKP'nin içerisinde durumun vahametini gören bizim tahmin ettiğimizden daha fazla isim var. Ben direkt görüşmesem bile bazı arkadaşlarım var, diyorlar ki; 'CHP'lilerle mi konuştuk diye bazen endişe ediyorum, o kadar dert yanıyorlar ülke gidiyor diye'... Bir tane önemli bir isim var benim de tanıdığım, Erdoğan'a çok yakın... 'Ülke büyük bir yıkıma gidiyor, süre uzadıkça yıkımın boyutu büyüyor, bunun farkındayız. Hiçbirimiz etki edemiyoruz, durumu durdurmak, değiştirmek için"