Erdoğan'ın Koruması Olduğu İddia Edilen Şahsın Milyonluk Araçlarda Para Saçtığı Görüntüler Ortaya Çıktı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek isimli şahsın milyon liralık otomobillere binerken on binlerce lira parayı yere saçtığı görüntüler gündeme oturdu.

Geçtiğimiz ay AKP'li büro çalışanı Kürşat Ayvatoğlu isimli şahsın milyon liralık araçlarının birinde kokain çektiği ve kumar oynayıp kadınlarla eğlendiği görüntüler siyaset gündeminde önemli bir yer tutmuştu. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere birçok siyasi ile fotoğrafları ortaya çıkan Ayvatoğlu AKP Genel Merkezi'ndeki görevinden kovulmuş ve en yakınında bulunduğu Hamza Dağ tarafından dahi tanımazlıktan gelinmişti.

Ayvatoğlu olayının dumanı yeni kalkmıştı ki bu kez de Erdoğan'ın yakın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek isimli şahsın milyon liralık otomobillerde paralar saçtığı videolar ortaya çıktı. AKP'li Erdoğan'ı en çok kızdıracak kısım ise şahsın viski ve bira ile verdiği pozlar olacak gibi görünüyor.

Range Rover, BMW, Mercedes hatta Maserati markalı otomobillerde videolar çeken şahsın sürekli olarak Erdoğan'ın seçim şarkıları dinlediği görüldü.

Tıpkı Ayvatoğlu gibi Hakan Tek'in de AKP kurmayları ile boy boy pozları mevcut. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım listenin başında yer alıyor.

Sözkonusu şahsın görüntüler ortaya çıktıktan sonra videolar paylaştığı TikTok hesabını gizlediği öğrenildi.

Euro destelerini çantaya doldururken video çeken Hakan Tek'in bu paraları nereden edindiği yahut paraların kime ait olduğu bilinmezken AKP'den paraların sahte olduğuna dair bir açıklama bekleniyor.

hakan tek cumhurbaşkanı koruması erdoğan koruması Kürşat Ayvatoğlu Kürşat Ayvatoğlu kokain kürşat ayvatoğlu araba kürşat ayvatoğlu akp genel merkezi kürşat ayvatoğlu büro çalışanı kürşat ayvatoğlu ne iş yapıyor kürşa