Erdoğan'ın Kürsüye Çıkıp Telefonla Aradığı Şehit Anası Ağlamaktan Konuşamadı

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı Erdoğan partisinin Rize il kongresinde kürsüye çıkarak Gara'da şehit düşen vatandaşlarımızdan birinin annesini aradı fakat kahırlı anne ağlamaktan konuşamadı. Şehit annesi konuşamadığı halde Erdoğan siyasi şovuna devam etti.

Gara'da şehit düşen vatandaşlarımızdan birinin annesi Erdoğan tarafından kongreye bağlandı. Kürsüden mikrofonlar ve cep telefonu aracılığı ile şehidin annesiyle konuşan Erdoğan, baş sağlığı diledi. Bu sırada şehit annesinin ağlamaktan konuşamadığı duyuldu. Şehit anası konuşamadığı halde Erdoğan uzun uzadıya mikrofonlara doğru konuşarak şehit anasına "destek" verdi.

Bundan kısa bir süre sonra Karadeniz ağzıyla konuşarak "Oni karuştirma şimdi dur" diyen Erdoğan, 13 şehit haberine rağmen içten gülüşleriyle kongreden ne kadar memnun olduğunu belli etti.

AKP kongresindeki kalabalık dikkat çekerken, Erdoğan konuşmasında pandemiye rağmen gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade etti. Salondaki kalabalığı "lebaleb" (ağzına kadar dolu) olarak yorumlayan Erdoğan, katılanlara teşekkür etti.

erdoğan şehit anası erdoğan şehit annesi kürsü şehit annesi erdoğan telefon erdoğan aradı erdoğan kongre şehit