Erdoğan'ın Masasındaki 'Oysuz Anket'

TAKİP ET

Sabah ve Hürriyet'in "Erdoğan'ın masasındaki anket" diyerek paylaştığı anket dikkat çekti.

AKP yanlısı yayın politikalarıyla bilinen Sabah ve Hürriyet gazeteleri, "AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın masasındaki anket"in sonuçlarını yayımladı.

Hürriyet'ten Nuray Babacan ve Sabah'tan Zübeyde Yalçın'ın haberine göre Erdoğan'ın masasındaki ankette vatandaşlara Çin Virüsü aşısı soruldu. Anketin sonuçlarına göre toplumun yüzde 81'i aşılanırken yüzde 17'si aşıya karşı. Aşıya karşı çıkan bu kitlede çoğunluğun genç olduğu belirtildi.

Bunun yanında aşılamanın yükselişi ile birlikte nüfusun dörtte birinin tamamıyla normal hayatına geri döndüğü ve üçte birininse normalleşmelere rağmen halen evinde olduğu tespit edildi. Ayrıca toplumdaki her iki kişiden birisinin ailesinde Çin Virüsü nedeniyle hastalanan brinin olduğu belirlendi.

Yangın ve Seller

Araştırmada vatandaşların üçte birinin Karadeniz'i vuran sel felaketinin yanlış yapılaşma nedeniyle meydana geldiğini düşündüğü belirlenirken yine vatandaşların üçte birinin orman yangınlarının ise bilinçli olarak söndürülmediğini düşündüğü tespit edildi.

Bunun yanında vatandaşların yüzde 97'sinin Filenin Sultanları'nın başarılarıyla gurur duyduğu belirlendi.

Ancak Erdoğan'ın masasında olduğu ileri sürülen ankette siyasi partilerin oy oranlarına ilişkin bir bilginin yer almaması dikkat çekti.

Erdoğan'ın Masasındaki 'Oysuz Anket'