'Erdoğan'ın Mersin Toplantısı Tam Bir Fiyaskoydu': Meydan Doldurulamadığı İçin Miting Saatlerce Ertelendi

TAKİP ET

Fikri Sağlar, AKP'li Cumhurbaşkanı'nın Mersin ziyaretine ilişkin dikkat çekici bir değerlendirmede bulundu.

Birgün'de yayımlanan yazısında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Mersin ziyaretine ilişkin dikkat çekici bir değerlendirmede bulunan Fikri Sağlar "Geçtiğimiz Cumartesi AKP Genel Başkanı Erdoğan Mersin’e geldi. Gelmezden önce AKP’lilerin tantanası görülmeye değerdi. Asılan afişler, yerel medyada atılan sloganlar ve Akdeniz Belediyesinin çabaları kenti gürültüye boğdu… Teşrif zamanı geldi. O ne! Erdoğan yok. Alana bakıldı. O ne! alanda kimse yok!" dedi.

"Saatler geçti. Alan Akdeniz Belediyesinin tüm çalışanları ve onlardan daha fazla polis memurlarıyla dolduruldu…" diyen Sağlar, "Uzatmaya gerek yok! Erdoğan’ın Mersin toplantısı tam bir fiyaskoydu! Alanda coşkusuz, konuşulanları dinlemeyen zorla getirilmiş birkaç bin kişi ve salonda mutsuz partililer…" ifadelerini kullandı.

Sağlar sonuç olarak ise Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

"Yapılmayan açılışlar, başarısız Akdeniz belediye başkanı Mustafa Gültak’a kızan, küsen çekip giden Erdoğan… Ortada kalmış bürokratlar! Kirletilmiş bir alan! Çöken, gururları yok olan AKP’liler…" 

Fikri Sağlar son olarak Erdoğan'ın Mersin'e yaptığı ziyarette yaşananları "kötü, müsrif ve de saygısız orta oyunu" olarak niteledi.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.

Erdoğan'ın erdoğan akdeniz belediye başkanı fiyasko Mersin Toplantısı Tam Bir Fiyaskoydu Meydan Doldurulamadığı İçin Miting Saatlerce Ertelendi