Erhan Önal İzmir'de Toprağa Verildi

TAKİP ET

Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Erhan Önal, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

1985-1992 yılları arasında Galatasaray'da önemli işlere imza atan Erhan Önal'ın cenazesi, Eski Bornova Mezarlığı'na getirildi. Dün vefat eden Önal'ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Cenaze sonrası gazetecilere açıklama yapan eski futbolcu Arif Kocabıyık, "Hepimizin başı sağ olsun. Dünya iyisi, kimliği çok düzgün bir adamı kaybettik. Hem iyi futbolcuydu hem iyi insandı. Aramızdan erken ayrıldı. Çok üzgünüz herkes gibi ama maalesef hayat böyle.Doğmak kadar ölmek de hayatın gerçeği" dedi.

Eski futbolcu Metin Yıldız ise, "Maalesef burada olması gereken birçok insan yok. Herhalde yaşanan salgınla alakalıdır. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Eski futbolculardan Hayrettin Demirbaş ise, "Erhan ağabeyi çok seviyorduk, 7-8 senemiz beraber geçti. Büyük başarıları beraber gördük. Ondan insani olarak öğrendiğimiz çok şey vardı. Onu burada görmek bizi yıktı. Ancak hayat böyle, hepimiz için geçerli. Allah günahlarını bağışlasın. Hepimizin başı sağ olsun" şeklinde konuştu.

 

erhan önal defnedildi mezarlık toprağa verildi