Erken Seçimle Seçilen Erdoğan: Erken Seçim İlkel Kabilelerinin İşidir

TAKİP ET

Erken seçimle Cumhurbaşkanı seçilen AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, "Erken seçim kabile devletlerinin işidir" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, erken seçimle Cumhurbaşkanı seçilerek tek adam yetkilerini kendinde toplamayı başardığını unutarak "Erken seçim olmayacak. Erken şeçim kabile devletlerinin işidir" açıklamasını yaptı.

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan,(13. dakika 10. saniye) "Esasen biz bundan 10 yıl önce, 2023 hedeflerimizi ilan ettiğimizde seçim yılı 2024'tü. Fakat ilginçtir, hala 'erken seçim, seçim'... Yav olmayacak erken seçim! Haziran 2023..." ifadelerini kullandı.

"Bunlar kiminle yürüdüklerinin farkında değiller. Geçti o. Onlar tarih oldu. Öyle 15 ay nedir, 20 ay nedir? Bunlar ilkel kabilelerin işidir. Biz modern bir yapının, modern bir dünyanın şu anda uygulamalarını ortaya koyan bir partiyiz ve cumhur ittifakıyız. Yaşanan gelişmeler seçimleri 2023'e yani tam da 2023 hedeflerimizle kesişen yıla denk getirdi" diyen Erdoğan, "Türkiye ve bizim için elbette her seçim önemlidir, hayatidir. Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği şu kritik süreç 2023 seçimlerini çok daha önemli hale getirdi. Bu seçimleri kazanarak ülkemizi 2002 Kasım'ından beri kurduğumuz eser ve hizmet altyapısı üzerinde büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında yeni bir safhaya inşallah çıkarmış olacağız" diye konuştu.

Erken Seçimle Seçilen Erdoğan Erken Seçim Kabile Devletlerinin İşidir