'Erlik'in Ses Getiren 'Nihat Doğan - Hayatı ve Ölümü' Videosu

TAKİP ET

YouTube 'Erlik' adlı bir kanalın yayımladığı "Nihat Doğan - Hayatı ve Ölümü" adlı video sosyal medyada paylaşılıyor.

Sosyal medyada defalarca paylaşılan "Nihat Doğan - Hayatı ve Ölümü" adlı video, "Erlik" adlı YouTube kanal tarafından dün yayımlandı.

Kısa sürede 250 binden fazla görüntüleme alan videoda Nihat Doğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı Kürtçü ve Türk milletine hakaretler içeren paylaşımlara yer veriliyor.

Bunun yanında Nihat Doğan'ın ünlü oluşu, sevgilisi Aysun Kiremitçi'ye şiddet uyguladıktan sonra ortadan kaybolması ve canlı yayın çıkışı gözaltına alınması, Kürtçü terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın mektubunun okunduğu Diyarbakır mitinginde HDP'lilerle verdiği pozlara yer veriliyor.

Nihat Doğan'ın çözüm sürecinde söylediği "Gerekirse Kandil'e bile giderim" sözünün yanı sıra videoda, Doğan'ın kuzenlerinin PKK'ya katıldığına ve sözde Ermeni soykırımı anmasına katılacağına ilişkin sözlerine, Fetullahçı Terör Örgütü'ne ve elebaşı Fetullah Gülen'e yönelik övgü dolu sözlerine yer veriliyor.

Son olarak videoda Nihat Doğan'ın vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın ölümü sonrasında yaptığı "Sözde mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" paylaşımına, sonrasında ise Aslan ailesi ile verdiği pozları kullanarak söylediği yalanlar yer alıyor.

Ses Getiren Nihat Doğan Hayatı ve Ölümü Videosu