Ermeni Lobisinin Medya Yüzü Kardashian Yalan Rüzgarına Devam Ediyor: Çatışma Yok, Azerbaycan Ermenistan'a Saldırıyor

TAKİP ET

ABD'deki Ermeni lobisinin önde gelen finansörlerinden ve medya yüzlerinden biri olan Kim Kardashian, Türklere karşı kara propaganda yapmaya devam ediyor.

Ermeni lobisinin en büyük finansörlerinden biri olan ve sözde Ermeni soykırımını dünyaya kabul ettirebilmek için canla başla çalışan ama ne yazık ki Türkiye'de de magazin medyasında sıkça konuşulan Kim Kardashian, yalan rüzgarına bir yenisini daha ekledi. 

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Kim Kardashian, Ermenistan-Azerbaycan sınırında yaşananların 'çatışma olmadığını, Karabağ'daki Ermenilerin saldırıya uğradığı' yalanını ortaya attı ve "Karabağ'ı korumak için hayatlarını tehlikeye atan cesur erkek ve kadınlar için dua ediyoruz" ifadelerini kullandı.

​'Ermenistan'ın sebepsiz saldırıların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğu' üzerine aslı astarı olmayan bir iddia ortaya atan Kardashian, 'Azerbaycan'ın savaş propagandası yaptığını ve sosyal medyaya kısıtlama getirdiğini' söyledi.

"Gerilimin tırmanmasını ve yaşanabilecek trajedilerin önlenebilmesi için uluslararası siyasi ve diplomatik tedbirler çağrısında bulunması ve olayları araştırması için uluslararası gözlemcilere ihtiyacımız var" diyen Kardashian Türkiye'yi de hedef gostermeyi ihmal etmedi ve  "Bakü'ye saldırgan güç kullanımını durdurması için çağrı yapılmalı, Azerbaycan'a ABD askeri yardımı durmalı, Türkiye Bakü'ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı" dedi.

Kim Kardashian Ermenistan Azerbaycan