Ermenistan'ın Sivil Katliamlarını Duyuran Canlı Yayın Youtube Tarafından Sansürlendi

TAKİP ET

Ermenistan tarafından işlenen sivil katliamlarını YouTube canlı yayınından duyuran TV100 kanalı YouTube tarafından sansüre uğradı.

Ermenistan'ın sivil katliamlarını gözler önüne sermek üzere TV100 kanalı tarafından gerçekleştirilen YouTube canlı yayını YouTube tarafından kapatıldı. Kanal yetkilileri canlı yayının Ermilerin şikayeti neticesinde kapatıldığını açıkladı.

3N Medya Grup Başkanı Murat Kelkitlioğlu, sosyal medya hesabından ''İşgalci Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırılarını haber yaptığımız için YouTube, TV100'ün canlı yayınını kapattı! Görülmemiş rezalet! Bu sansüre rağmen, gerçekleri yayınlamaktan geri adım atmayacağız! Azerbaycan'ın yanındayız!'' açıklamasında bulundu.

Ermenistan’ın işlediği kanlı katliamları dünyaya duyuran TV 100'ün başarışı muhabiri Burak Ersemiz; ''Ermenistan ordusunun Azerbaycan'da islediği insanlık ve savaş suçlarını başından bu yana dünya kamuoyuna en iyi şekilde vermeye çalışan TV100'e ait Youtube kanalı Ermenilerin şikâyeti üzerine kapatıldı. Ne yazık ki Youtube katliamlara destek çıktı. Sizlerle de paylaşmak istedim.'' ifadelerini kullandı.

youtube canlı yayın tv100 sansür ermenistan sivil azerbaycan katliam