Erol Mütercimler, Kürtçü Sezgin Tanrıkulu'na: Diyarbakır'dan Koysana Adaylığını Madem?

TAKİP ET

Dr. Erol Mütercimler, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na sert sözlerle yüklendi.

YouTube kanalında yayımladığı videoda Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasıyla Cumhurbaşkanlığı konusunda adaylığını kesinleştirdiğini öne süren Dr. Erol Mütercimler, CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Ecevit'in 1992'de Yaptığı Açıklama Yeniden Gündemde: Sırf Güneydoğuda Biraz Daha Oy Alabilmek İçin...

Kılıçdaroğlu'nun grup konuşmasını değerlendiren Mütercimler, şunları söyledi:

"Burada anlattıklarından bir gün önce bu Ermeni soykırımı problemi nedeniyle açıklama yapmış olan Sezgin Tanrıkulu ki kendisinin CHP'nin Diyarbakır Milletvekili olması gerekirken İstanbul'dan Milletvekili Adaylığı koyup -Kemal Bey'in büyük yanlışı, umarım büyük ders almıştır artık- göstermez herhalde onu milletvekili olarak. 

Sezgin Bey'e sesleniyorum Diyarbakır'dan koysana adaylığını madem? Oradan girsene CHP'den Meclis'e? Kalkıp bu dayanaksız, bilgisiz konuşmalarını yapıyorsun. Değerli arkadaşlar bu konuda ne yazık ki pek çok cahil cühela konuşma yapıyor. Yazıktır. Geri dönün bakın, tarih orada duruyor."



Kürtçü ve Kürtçü terör örgütü PKK yanlısı HDP destekçisi açıklamalarıyla bilinen Sezgin Tanrıkulu geçtiğimiz günlerde de sözde Ermeni soykırımına yönelik bir açıklama yapmış ve "yüzleşme" istemişti. 

24 Nisan'la 'Yüzleşme' İsteyen CHP'li Xezgin Tanrıkulu Hakkında Soruşturma Başlatıldı

dr. erol mütercimler erol mütercimler sezgin tanrıkulu chp istanbul milletvekili diyarbakır koysana adaylığını madem ermeni