'Erol Olçok, FETÖ Konusunda Erdoğan'ı Uyarıyordu'

TAKİP ET

Gelecek Partili Nihal Olçok, 15 Temmuz gecesi şehit olan Erol Olçok'un Erdoğan'ı FETÖ konusunda uyardığını söyledi.

15 Temmuz 2016 gecesi Fetullahçı teröristler tarafından girişilen ve Türk milleti tarafından akamete uğratılan darbe girişiminde oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile birlikte şehit olan Erol Olçok'un eski eşi Nihal Olçok, Erol Olçok'un Tayyip Erdoğan'ı FETÖ konusunda uyardığını söyledi.

Halk TV'de konuşan Nihal Olçok, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la eski eşi Erol Olçok'un ilişkisiyle ilgili "Erol Olçok, herkesin içinde bakın -herkesin içinde- Erdoğan'ın gezilere giderken davet ettiği isimlere bakıp 'yine FETÖ'cüleri götürüyorsun' diye bangır bangır bağıran bir adamdı" dedi.

Erdoğan'ın FETÖ'nün yarattığı tehdide ilişkin defalarca uyarıldığını belirten Nihal Olçok, "EMASYA iptal edilmişken EMASYA ile aynı içerikte olan sadece başlığı değiştirilmiş 2010 yılında bu yasa kaldırılmış. Askerin şehirde olaylara müdahalesi... Bunun adı darbe olaylara müdahale falan değil. Zırhlı araçların, mühimmatların boşaltılması... Bu EMASYA yerine 23 Haziran 2016'da diğer yasanın geçmesi. Kabak gibi darbe geliyorum diye bağırıyor. Sonra Meclis'te İsmail Kahraman'la duygusal anlar. Bunların bende bir karşılığı yok" ifadelerini kullandı.

erol olçok nihal olçok abdullah tayyip olçok fetö konusunda uyarıyordu