Ersan Saner'in Müstehcen Görüntüleri Sızdırıldı

TAKİP ET

Eski Kıbrıs Başbakanı Ersan Saner'in müstehcen görüntüleri sızdırıldı.

Eski Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersan Saner'in bir kadınla müstehcen içerikli bir görüntülü konuşma kaydı sosyal medyada ifşa edildi. Görüntüler "Deli Çavuş" isimli bir Twitter hesabı tarafından ifşa edilirken söz konusu paylaşımlarda "KKTC başbakanı ersan saner, halil falyalı’yı koruyup kıbrıs’ta 3 sene önce eray kenan oğlunun vurulma hadisesini (eray kenanoğlu, falyalı’nın kardeşinin bet işinde ortağı) Reis Sedat Peker’e hazırlanan hayali suç dosyasının içerisine dahil ettiniz.

(Yanlış adam, yanlış zaman, yanlış seçim.Göreceksiniz!) Erk Acarer’i dinleyip istifa etseydin bunlar yaşanmayacaktı. Ben nasıl aptalmışım diye üzülme sadece seni değil birçok kişiyi kasete almışlar. Kasetler yeni sahibin elinde. Çok eğleneceğiz çok. Video: +18'dir" ifadelerine yer verildi.

Sedat Peker ise dün geç saatlerde yaptığı paylaşımlarda "Bu tip videolar müstehcen olduğu için benim kendi hesaplarımdan asla yayınlanamazlar. Ancak Deli Çavuş diye yeni bir hesap varmış. Şahsıma komplo kuran Kıbrıslı siyasiler eğer istifa etmezlerse videolar buradan yayınlanmaya devam edecektir.

Kıbrıslı siyasetçiler (şerefli olanlar baş tacı), sizin de hepinizi deli edecem. Sonra sülü gibi sizi de tedavi edecem. falyalı’nın arşivinde Türkiye’den kimler mi var? Çok eğleneceğiz çok" ifadelerini kullandı.

Ne Olmuştu?

Sedat Peker, KKTC'de ikamet eden Halil Falyalı'nın elindeki kasetlerle Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ı ve eski Başbakan Ersan Saner başta Kuzey Kıbrıslı birçok siyasetçiyi tehdit ederek uyuşturucu ticareti yapmaya zorladığını iddia etmişti.

Geçtiğimiz günlerde ise önce Başbakan Ersan Saner Başbakanlık görevinden istifa etmiş, sonrasında ise Halil Falyalı polise teslim olmuştu. Bunun ardından dün Falyalı'nın kalp rahatsızlığı gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı açıklanmış, Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur ise Falyalı'nın elindeki şantaj kasetlerinin ellerine geçtiğini bildirmişti.

Olur'un açıklamasından kısa bir süre sonra Ersan Saner'in kaseti sosyal medyada dolaşıma sokuldu. Ersan Saner'in partisinin genel başkanlığından üstelik kurultaya 10 gün kala istifa edeceği konuşuluyor.

Ersan Saner'in Müstehcen Görüntüleri Sızdırıldı