Erzurum'da AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu'na Pankartlı Protesto: Çaldıklarınızın Hesabını Vereceksiniz!

TAKİP ET

Erzurum'da, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in rüşvet ağı iddialarının merkezinde yer alan isimlerden biri olan AKP Erzurum Milletvekilii Zehra Taşkesenlioğlu'nu protesto eden bir pankart asıldı. Pankart, kısa süre önce Zafer Partisi teşkilatları tarafından İstanbul'da asılan "Yerli ve Milli Escobar" pankartına benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Zafer Partisi teşkilatları İstanbul'da "Yerli ve Milli Escobar" pankartları asmıştı. Pankartlar polis tarafından toplatılmış, polis Zafer Partisi Fatih İlçe Başkanlığı binasına zorla girmişti.

Polis 'Yerli ve Milli Escobar' Pankartını İndirmek İçin Zafer Partisi Binasına Girdi

Bu kez de, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in "rüşvet ağı" iddialarının merkezinde yer alan isimlerden biri olan AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, bir pankartla protesto edildi.

Bu kez da pankartın altında 3 baş yer aldı. Küçük bir kısmı görülen bu başlar Zehra Taşkesenlioğlu, onun abisi eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve boşanma aşamasında olduğu, kısa süre önce tutuklanan eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban'ı anımsatıyor. Pankartta "180 milyon dolar nerede?", "Çaldıklarınızın hesabını vereceksiniz!"  ve "Uyan Erzurum hırsız var" ifadeleri yer alıyor.

Sedat Peker'in Rüşvet Ağı İddiası

Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun kurduğu rüşvet ağıyla sermaye artırımı için SPK'ya başvuran büyük şirketlerden 180 milyon dolar rüşvet aldığını iddia etmişti.

Bu iddiasına ispat olarak gösterdiği, rüşvet istenen iş kadını Mine Tozlu Sineren tarafından doğrulanan Sedat Peker, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun "İkiniz para kazanacaksınız diye beni yakıyorsunuz" dediği anların görüntülerini ifşa etmiş, bunun ardından görüntüleri kaydettiği belirtilen Taşkesenlioğlu'nun kocası Ünsal Ban tutuklanmıştı.

Sedat Peker SPK'daki Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Erdoğan'ın 'Hırsız' Danışmanı...

Zehra Taşkesenlioğlu'nun Paylaşımının Hemen Ardından Ünsal Ban Tutuklandı

 

erzurum akp zehra taşkesenlioğlu ali fuat pankart pankartlı protesto 180 milyon dolar nerede çaldıklarınızın hesabını vereceksiniz uyan hırsız var