Erzurum'da AKP ve MHP'den İstifa Eden 1071 Kişi İYİ Parti'ye Katıldı

TAKİP ET

Erzurum'da AKP ve MHP'den istifa eden 1071 vatandaş İYİ Parti'ye üye oldu.

Çoğunluğu AKP ve MHP'den istifa eden 1071 vatandaş, İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle İYİ Parti'ye üye oldu. İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, toplu katılım törenlerinin her ay artarak devam edeceğini söyledi.

Sözcü'den Orhan Bozkurt'un haberine göre yeni partililere "Hoş geldiniz" diyen Kırkpınar, "Bu kutlu yolda amacı vatan ve millet sevdası olan İYİ yürekli yol arkadaşlarımız artarak devam edecektir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıp insanlarımızın sıkıntılarına ortak seslerine soluk oluyoruz. Tek mücadelemizin vatanın bekası vatandaşlarımızın refahı. Bu uğurda tüm teşkilatlarımızla sürekli çalışıyoruz" dedi.

AKP ve MHP'nin iktidarı kaybedeceğini anlaması üzerine demokratik kuralları yok saydığını belirterek yeni seçim kanunu düzenlemesini hatırlatan Kırkpınar, "Aziz milletimiz yapılan her hilenin farkında ve takipçisidir. Sandık, iktidar partilerinin en büyük korkusu oldu. Ancak, korkunun ecele faydası yok" diye konuştu.

İYİ Parti iktidarında sorunları "ehliyet ve liyakat sahibi kadrolarla" çözme vaadi veren Kırkpınar, "Farklı şehirlerde yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimizle irtibat içindeyiz. Özellikle büyükşehirlerdeki hemşehrilerimiz bayram sonrası İzmir, Ankara, Bursa ve İstanbul'da toplu halde partimize katılacak. Biz tüm illerde tüm teşkilatlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Bu yönüyle de İYİ Parti ilklerin partisi" ifadelerini kullandı. 1071 yeni üyenin rozetlerini İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, Teşkilat Başkanı Alparslan Evliyaoğlu, İl Sekreteri Osman Temur gibi yöneticiler taktı.

erzurum akp mhp 1071 üye istifa iyi parti katıldı rozet