'Es Es' Kayyuma Gitmekten Kurtuldu: Başkan Belli Oldu

TAKİP ET

Eskişehirspor'un haftalardır çözülemeyen başkanlık krizi Mehmet Şimşek'in başkanlığa aday olmasıyla aşıldı.

Eskişehirspor'da 2 yıldır yaşanan finansal sorunlar nedeniyle uzun bir süredir başkanlığa kimse aday olmuyordu. 250 milyon liraya yakın borcu olan kulübün başkanlığına kimse aday olmadığı için kayyum atanması riski ile karşı karşıyaydı.

Divan Kurulu üyesi Mehmet Şimşek'in hazırladığı listeyle kulübün başkanlığına aday olmasıyla birlikte 'Es Es' kayyum tehlikesini atlattı.

"Biz tek gayesi büyüklerimizden aldığımız mirası daha da yukarıya taşımak olan, bu anlamda da tüm ülkeye nasıl taraftar olunacağını tekrar tekrar gösteren taraftarlarız" diyen Başkan Şimşek, "Hep beraber Eskişehirspor’un diriliş hikayesini tüm dünyaya izletelim. Biz her yere düştüğümüzde bir avuç kumla ayağa kalkacağız. Büyüklerimizin emanetine hıyanet etmeyeceğiz ve ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Kulüp kapanıyordu, arma gidiyordu. Biz buna izin verecek insanlar değiliz. Armamızın sevdasından koşuyoruz" diyen çiçeği burnunda Başkan Mehmet Şimşek, "Biz çalışkan insanlarız. Gece gündüz çalışıp belli bir yere kadar getirmeyi hedefliyoruz. Transfer tahtası gibi bir gündemimiz yok çünkü transfer tahtasını kimse açamıyor. Kimsenin neden açamadığı da belli. Kulüpler de yardım etmiyor, futbolcular da yardım etmiyor. Şehirde olanların bir oyun, bir tiyatro olduğunu zannediyorlar. Aslında değil. Biz çıkmasak kulüp kapanıyordu. Biz sahaya takımımızı süreceğiz, armamızı sevdamızı yaşatacağız" diye konuştu.

'Es Es' Kayyuma Gitmekten Kurtuldu Başkan Belli Oldu