Esenyurt'ta Duvarı Delerek Bankaya Giren Soyguncu Yakalandı

TAKİP ET

Esenyurt'ta bir banka şubesine duvarı delerek giren soyguncu, alarm sesini duyunca yangın merdivenlerinde saklandı ancak yakalanmaktan kurtulamadı.

Esenyurt'ta bir banka şubesine duvarı delerek giren soyguncu, alarm sesini duyunca yangın merdivenlerinde saklandı ancak yakalanmaktan kurtulamadı. Şahsın banka şubesinde hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Yirmi bir suç kaydı olduğu öğrenilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Esenyurt'ta dün gece saatlerinde bir banka şubesinin alarmının çalmasıyla polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı ve bankanın güvenlik görevlisi ile yapılan görüşmede kasanın üzerinde bulunan 160 Türk lirasının alındığı ve etrafın karıştırıldığı tespit edildi. Polis, şüphelilerin hâlen binada olma ihtimaline karşılık inceleme başlattı. Yapılan araştırmada binanın yangın merdiveninde saklanan şüpheli 29 yaşındaki şüpheli Emre M. gözaltına alındı.

Hırsızlık Büro Amirliğine getirilen şüphelinin yirmi bir suç kaydı olduğu tespit edildi. Şüphelinin binanın ikinci katında duvarı delerek bankaya girdiği ve aynı binada bulunan bir başka iş yerinden bir dizüstü bilgisayar, bir tablet ve 1040 Türk lirası çaldığı tespit edildi. Şüphelinin üzerinde yakalanan eşyalar ve paralar sahiplerine teslim edilirken emniyette işlemleri tamamlanan Emre M.  adliyeye sevk edildi. Emre M., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

emre m. esenyurt duvarı delerek duvarı deldi banka şubesi soyguncu yakalandı