Esenyurt'ta Köpeğe Çarpmamak İçin Manevra Yapan Otomobil Yol Kenarındakilere Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

TAKİP ET

Esenyurt'ta seyir halindeki otomobil sürücüsü, önüne çıkan başıboş köpeğe çarpmamak için manevra yapınca hem köpeğe hem de yol kenarında bekleyenlere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, 23 Nisan Pazar günü Doğan Araslı Bulvarı’nda saat 14.31’de yaşandı. Berat Kaya’nın kullandığı 34 DTS 552 plakalı otomobil, aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı. Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, hem köpeğe hem de yol kenarında bekleyen Gökhan Dinmezsu ve Mustafa Güneş’e çarptı. Otomobil daha sonra çevredeki araçlara çarparak durabildi.

Yardımına Koşanlar Oldu

Kazayı görenler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılardan Gökhan Dinmezsu, Mustafa Güneş ve sürücü Berat Kaya ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Mustafa Güneş (62), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Berat Kaya ise tedavisinin ardından gözaltına alındı. Kaya, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, hızla gelen otomobilin köpeğe ve yol kenarında bekleyenlere çarptığı görülüyor. Çevredekiler ise yaralılara yardım etmek için koşuyor.

(DHA)

esenyurt başıboş köpek manevra kaza