Eşi Pideciye Kaçan Serkan Kıyak Canına Kıydı

TAKİP ET

ATV canlı yayınında pideciye kaçan eşine yalvaran Serkan Kıyak, canına kıydı.

Eşi pideciye kaçan Serkan Kıyak, ATV'de canlı yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak eşine yalvarmıştı.

Daha önce eşini başka erkeklere defalarca çıplak fotoğrafını atarken yakaladığını söyleyen Kıyak, eşine yalvarmış, "Benim eşim yapmaz. Döner inanıyorum. Herkes hata yapar ben affederim. Güzel karım, melek karım lütfen dön geriye... Sana kına gecesi yaptım. Helali hoş olsun...Dönsün çamaşır makinesini de alırım. Herkesin karısı bulunuyor, benimkini de bulun" demişti.

Canlı yayına bağlanan Zehra Kıyak ise Serkan ve ailesini istemediğini söylemiş, bunun üzerine sinir krizi geçiren Serkan Kıyak kafasını stüdyonun zeminine kafasını defalarca vurarak "Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim" diye feryat etmişti.

Sonraki programda ise börek yaparak yaptığı böreği Müge Anlı'ya ikram eden Serkan Kıyak, yeni bir hayata başlayacağını açıklamıştı.

Serkan Kıyak'ın intihar ederek hayatını sonlandırdığı bildirildi.

zehra kıyak serkan pideciye gökhan komşuları kaçan eşine yalvaran sinir krizi geçiren intihar etti yaşamına son verdi canına kıydı atv müge anlı ile tatlı sert