Eşi Tarafından Katledilen Songül Akbaş'ın Şiddet Nedeniyle 2 Kez Düşük Yaptığı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Eşi Zeynel Abidin Akbaş tarafından başından silahla vurularak öldürülen Songül Akbaş'ın gördüğü şiddet nedeniyle 2 kez düşük yaptığı ortaya çıktı.

Songül Akbaş (44), 2 gün önce Kırklareli Akalar Mahallesi Namazgah Caddesi'ndeki evinde, uzaklaştırma kararı bulunan eşi Zeynel Abidin Akbaş tarafından öldürüldü.

Zeynel Abidin Akbaş, 6 çocuk annesi eşini Songül Akbaş'ı başından tabancayla vurarak öldürdü. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine eve giren ekipler Songül Akbaş'ı mutfakta, başından vurulmuş vaziyette buldu. 

Annesi öldürüldüğü sırada evin balkonundan atlayan M.A., apartmanın önündeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne Songül Akbaş ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Zeynel Abidin Akbaş, olay yerinden koşarak kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

"Bu Caninin İşkenceleri Sonucu 2 Çocuğunu Düşürdü"

Songül Akbaş'ın 25 kardeşi Abdullah Görer, ablasının 25 yıldır işkence gördüğünü belirterek "Ablam, bu caninin işkenceleri ile yaşadı. Defalarca mahkemelere düştüler ama aile büyükleri toplanıp ailesi dağılmasın diye barıştırdı. Biz böylesine bir canilik yapacağını bilemedik. Ablam yine bu caninin işkenceleri sonucu daha önce 2 çocuğunu düşürdü ve bunlar hastane kayıtlarında mevcuttur" dedi.

"Ablam 'Bu İnsan Beni Öldürecek' Dedi"

Son 3 aydır durumun ciddileştiğini ve ablası Songül Akbaş'ın katil Zeynel Abidin Akbaş'tan kaçarak Tokat'a gittiğini ve kardeşinin yanına sığındığını anlatan Abdullah Görer, "Ablam bize dedi ki, 'bu insan beni öldürecek.' Bu yaşadığı işkence karşısında Tokat’a kaçıp, kardeşimin evine sığındı. Bir süre sonra evine dönünce cani kocası olaydan önce takibe almış. Ablam bakkaldan alışveriş yaptıktan sonra takip edip peşinden eve gelerek kapıyı kırmış. Kapıyı kırıp içeri girince ablamın kafasına defalarca ateş etmiş" ifadelerini kullandı.

"Yeğenim Kaçmasa Onu da Öldürecekmiş"

Cinayet anında Songül Akbaş'ın kızı M.A.'nın balkondan atlayarak kaçmaya çalıştığını belirten Abdullah Görer, "Eğer yeğenim kaçmasa onu da öldürecekmiş. 2. kattan atlayan yeğenimin birçok yerinde kırık var ve hayati tehlikesi devam ediyor. Son 1 aydır devlet buna bir ay uzaklaştırma vermesine rağmen bu cani gelip ablamı evinde katletti. Ablamla en son 15 gün önce görüştüm ve bana 'bu cani beni öldürecek' demişti. Biz bu caninin en büyük cezayı almasını istiyoruz. Yoksa bu kadın cinayetleri asla bitmez" şeklinde konuştu.

eşi tarafından katledilen songül akbaş şiddet nedeniyle 2 kez düşük yaptığı ortaya çıktı zeynel abidin aktaş