Eşini 23 Yerinden Bıçaklayan Erkek 3 Ayda Tahliye Oldu

TAKİP ET

Boşanma aşamasında olduğu eşi Özlem Ağ'ı 23 yerinden bıçaklayan Samet Ağ, tutuklandıktan 3 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tokat'ta yaşayan Samet Ağ, boşanma aşamasında olduğu eşi Özlem Ağ'ı barışmaya ikna etmek için Mülk köyüne gitti. Ancak Özlem Ağ, Samet Ağ'ın barışma teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine Samet Ağ eşi Özlem ile kayınpederi Mehmet Demirel'i bıçakla yaraladı. 23 yerinden bıçaklanan Özlem Ağ ile Mehmet Demirel, Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay sonrası Samet Ağ çıkarıldığı mahkemece 'tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. 

Ancak 3 ay tutuklu kalan Samet Ağ, avukatının başvurusu üzerine 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla 16 Temmuz'da yurt dışına çıkmama ve haftada bir gün karakola imza verme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Cezaevinde Olması İçin Benim Ölmem mi Gerekiyor?

Kendisini vahşice bıçaklayan Samet Ağ'ın 23 kez bıçak darbesi vurmuş olmasına rağmen serbest bırakılmış olmasına inanamadığını söyleyen Özlem Ağ, "Olay günü beni geri götürmeye geldiğini söyledi. Ben de kabul etmedim. Sonra evde 3-4 saat oturdu. Babam eve gelince onunla tartışmaya başladılar. Tartışma sırasında annemi iterek yere düşürdü. Babam da evden kovdu. Ama gitmedi. Jandarmayı aramak için mutfağa telefonumu almaya gittim. Arkamdan geldi. 'Ne yapıyorsun Özlem' dedikten sonra beni seri şekilde bıçaklamaya başladı. 23 yerimden bıçaklanmışım. Günlerce hastanede kaldım. Şu anda ayda bir kontrollerim devam ediyor. Tahliye olduğunu öğrendikten sonra şimdi kontrole gitmeye korkuyorum. Serbest bırakıldığı için öldürülmekten korkuyorum. Beni öldürmeye çalıştı ama serbest kaldı. Cezaevinde olması için benim ölmem mi gerekiyor? Benim henüz 2 yaşında bir çocuğum var. Benim çocuğumun da diğer çocuklar gibi annesiz mi kalması gerekiyor adalet denilen şeyin yerini bulması için" dedi.

samet özlem 23 bıçak serbest bırakıldı tokat