Eşini 34 Yerinden Bıçaklayarak Öldüren Suriyeli: Birbirimizi Seviyorduk Ama Benim Sevgilim Vardı

TAKİP ET

Bursa'da tartıştığı eşi Hibetullah el Muhammed el Nasır'ı 34 yerinden bıçaklayarak öldürüp evi ateşe veren Suriye uyruklu Muhammed Rehhal'in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Eşini 35 yerinden bıçaklayarak öldüren Suriye uyruklu Muhammed Rehhal’in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmada tercüman aracılığıyla ifade veren tutuklu sanık Rehhal, "Hakim Bey, eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Masumum" dedi.

Rehhal, 4 yıldır uyuşturucu kullandığını belirtip, “Eşimi ben öldürmedim. Kimin öldürdüğünü de bilmiyorum. Ailem benden bir sene sonra, 6 yıl önce Türkiye'ye geldi. Eşim ile birbirimizi seviyorduk. Ama benim sevgilim vardı. Bunu o da biliyordu. Sorun etmiyordu. Ayrıca beynimde sıkıntı var. Zaman zaman kendimi kaybediyorum. Kafamı yerlere vurmak istiyorum. İlaç tedavisi görüyorum. Eşimi ben öldürmedim. Eşimi kimin öldürdüğünü bilmiyorum. Elimdeki bıçakla dışarı yardım istemek için çıktım" dedi.


"Elinde Bıçak, Omzunda Çocuğuyla Sokakta Tekbir Getiriyordu"


Duruşmada tanık olarak dinlenen polis memuru Sinan K., "Aile daha önce kavga ettiği için komşuların şikayeti üzerine kendileriyle görüştük. Olay günü haber merkezinin yönlendirmesiyle gittiğimizde sanık elinde bıçak, omuzunda çocuğuyla sokakta tekbir getiriyordu. Kendisine, bıçağı bırakmasını söyledik. Üzerinde kan bulunuyordu. Bıçağı bırakınca kendisini gözaltına aldık" diye konuştu. 

Duruşma ertelenirken, çelişkili ifadeler veren sanığın, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda muayene edilmesine karar verildi.

suriyeli kadın cinayeti eşini öldüren suriyeli hibetullah el muhammed el nasır muhammed rehhal